Flyeractie van Seniorenomroep Venlo

 Seniorenomroep Venlo start een flyeractie. klik voor meer informatie

 

Tini van Leipsig heeft opnames uit diverse landen verwerkt tot interessante films, die via deze website te zien zijn. Documentaires van Hongarije, Turkije, Spanje, Italië, Peru, maar ook van België en Nederland, zijn door Tini gemonteerd en becommentarieerd door Zenz Hortensius.

Henk Bongaerts heeft impressie gemaakt van tot stand komen, van de kruisweg statie, geschilderd door Dick Evers en die nu tentoongesteld is het schutterij museum in Steyl.

Een kijkje hoog tussen de bomen van het klimbos, bij het speelpark Klein Zwitserland is ook een nieuw item, dat is te bekijken op onze website.

Luistert U graag naar gevarieerde muziek, zonder te veel poespas, beluister dan eens de radio programma’s “Elk Wat Wils” gemaakt door Marijke van der Heijde, Gertie Schrijver, Mariet Siebgens, Netty Derks en koos de Vast.

“Station Kaldenkirchen” is een Duits talig muziek programma en de “Platenkast” (gevarieerde muziek) . Beide programma’s worden gepresenteerd door Huub Beeren.

Wie van klassiek houd kan terecht bij “Klassiek populair” samengesteld en gepresenteerd door Resi Meijboom.

Op 16 januari 2021 heeft Jacques Maas de functie van voorzitter aanvaard,
van de seniorenomroep Venlo.

Jacques woont in Venlo en is daar betrokken bij het verenigingsleven.
Hij hoopt samen met het bestuur, de omroep activiteiten van de vroegere TZBO, uit te bouwen naar Groot Venlo. 

Jacques Maas volgt Theo Laumans op, die vanaf september 2016 het voorzitterschap van Sake Rootbergen overnam. Theo is eind 2020, 80 jaar geworden. Voor Theo was dit een mijlpaal om het voorzitterschap neer te leggen. Theo blijft wel als adviseur en als sociaal contact persoon aan de omroep verbonden.

Afsluiting van een moeilijk jaar voor vrijwilligers van seniorenomroep Venlo.
Omdat alle activiteiten in het sociale, culturele en verenigings- leven, tot stilstand werden gedwongen, was er voor de programma makers weinig mogelijkheid, om nieuwe items onder handen te nemen.
Creatievelingen zorgden toch voor nieuw materiaal voor uitzendingen.
Ook de kerst tijd werd gebruikt om daarover de nodige programma’s samen te stellen.

In de coronamaanden hebben onze vrijwilligers de studio opgeknapt en dank zij de financiële steun van onze sponsors hebben we nieuwe camera’s en audio opname apparatuur kunnen aanschaffen.

 

Een gedachte over “Flyeractie van Seniorenomroep Venlo

  1. Voor de Seniorenomroep Venlo was 2020 ook financieel een moeilijk jaar. Het merendeel van onze inkomsten zijn weggevallen terwijl de kosten (van bijvoorbeeld de studio) gewoon zijn blijven doorlopen.
    Steun ons met een donatie op ING: NL39 INGB 0001 9754 99 of NL 71 RABO 0336 2452 03

    Dank met uw hulp kunnen we verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.