Huisomroep TZBO wordt seniorenomroep Venlo

01-oktober-2020

Huisomroep TZBO wordt Seniorenomroep Venlo

TEGELEN – Het is even wennen voor de vrijwilligers van Huisomroep TZBO. Na 57 jaar onder de oude vertrouwde naam, verandert de Tegelse Zieken en bejaarden Omroep haar naam in Seniorenomroep Venlo, met een nieuw logo en een compleet vernieuwde en gemoderniseerde website. De doelstelling blijft echter ongewijzigd: video- en radioprogramma’s maken voor almaar groeiende groep senioren binnen de gemeente Venlo.

Ook voor inwoners die om welke reden dan ook aan huis gekluisterd zijn, zal Seniorenomroep Venlo met informatieve en luchtige muziekprogramma’s de luisteraars op de hoogte brengen over alle mogelijke nieuwtjes uit hun eigen leefomgeving. Het gevarieerd aanbod aan programma’s is te beluisteren op de website van de Omroep. Helaas niet via de ether, maar het grote voordeel van internetradio is dat de luisteraars op elk gewenst moment de uitzendingen kunnen horen, in hun geheel of gedeeltelijk.

Op dit moment wordt er intern hard gewerkt aan de realisering van de veranderingen. Stond jarenlang het nieuws uit Tegelen en Steyl centraal bij Huisomroep TZBO, nu wil de Omroep haar pijlen richten op ‘Groot Venlo’. Nieuws, activiteiten en bijzondere verhalen uit het gebied tussen Arcen en Belfeld zullen te beluisteren via www.seniorenomroepvenlo.nl.

De uitzendingen worden gemaakt door een twintigtal vrijwilligers, bijna allemaal senioren. Het motto ‘Voor senioren – Door senioren’ is hier absoluut van toepassing. Tips kunt u sturen naar de redactie, info@tzbo.nl . We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *