Seniorenomroep Venlo ontwaakt uit de corona winterslaap

https://www.seniorenomroepvenlo.nl/het-laatste-nieuws/Tini van Leipsig heeft opnames uit diverse landen verwerkt tot interessante films, die via deze website te zien zijn. Documentaires van Hongarije, Turkije, Spanje, Italië, Peru, maar ook van België en Nederland, zijn door Tini gemonteerd en becommentarieerd door Zenz Hortensius.

Henk Bongaerts heeft impressie gemaakt van tot stand komen, van de kruisweg statie, geschilderd door Dick Evers en die nu tentoongesteld is het schutterij museum in Steyl.

Een kijkje hoog tussen de bomen van het klimbos, bij het speelpark Klein Zwitserland is ook een nieuw item, dat is te bekijken op onze website.

Luistert U graag naar gevarieerde muziek, zonder te veel poespas, beluister dan eens de radio programma’s “Elk Wat Wils” gemaakt door Marijke van der Heijde, Gertie Schrijver, Mariet Siebgens, Netty Derks en koos de Vast.

“Station Kaldenkirchen” is een Duits talig muziek programma en de “Platenkast” gevarieerde muziek worden beide gepresenteerd door Huub Beeren.

Wie van klassiek houd kan terecht bij “Klassiek populair” samengesteld en gepresenteerd door Resi Meijboom.