Welkom in het Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
2 berichten.
Huub Beeren Huub Beeren uit Venlo heeft geschreven op 12 december 2021 om 23:14
Nou het ziet er top uit deze side, verder misschien zijn er Dames of Heren die zelf zeggen dit kan ik ook een radioprogramma maken of iets moois filmen ik zou zeggen sluit je gewoon hier aan bij de Senioren Omroep in Venlo. Kom er gerust bij ook al ben je pas 55 jaar dat is zeker prima dan kun je nog 20 jaar radio maken net zoals ik zelf . Nu maak ik al radio en podcast van 1997 bij o.a. Omroep Venlo, Senioren Omroep en bij Neverland Radio & de Beste Piraten.nl Kom er Bij !!! En succes !!!
Ben Hendriks Ben Hendriks uit Tegelen heeft geschreven op 31 januari 2021 om 09:58
Ik wens de Seniorenomroep Venlo heel veel succes in de toekomst en ik vind de transitie een geweldige prestatie!